Vyšší komfort na cestách – to je tuning obytných vozů

Tuning máme většinou spojený s osobními či sportovními vozy. Vysoký výkon, snížené podvozky, rychlá a agresivní jízda. Jak jde tohle dohromady s karavaningem a obytnými vozy? Tam je to trochu jinak. V oblasti obytných vozů je pro nás důležité spíše pohodlí a komfort. To dokáže zajistit menší únavu na cestách a v důsledku i vyšší bezpečnost. A toho přesně dokážeme s tuningem obytných vozů dosáhnout – znatelně vyšší komfort nejen pro řidiče, ale i pro celou posádku.

U obytných vozů se můžeme zaměřit ale nejen na úpravu výkonu motoru, ale také na vylepšování jízdních vlastností. Kdo jezdí zejména s vozy Fiat Ducato a spol, tak nám dá za pravdu, že jejich jízdní komfort není kdovíjak veliký. I na to ale existuje řešení. O úpravách výkonu motoru a vylepšování jízdních vlastností obytných vozidel jsme si povídali s Martinem Hákem ze společnosti BSR.

Děkujeme našim partnerům, kterými jsou:

Facebook:⁠⁠⁠⁠⁠@studiokaravan⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠Autoři:

Máte tip na zajímavé téma, o kterém bychom měli natočit naše povídání? Kontaktujte nás. Stačí napsat email a my se s vámi rádi spojíme. Napište nám na podcaststudiokaravan@gmail.com. Nezapomeňte nás sledovat také na facebooku.

Související epizody